Sammy

Hallo, mijn naam is Sammy. Ik ben 19 jaar en woon in Alkmaar.
In het schooljaar 20/21 ben ik geslaagd aan het Jan Arentsz en heb ik mijn VWO-diploma behaald. Tijdens mijn jaren op de middelbare school interesseerde de bètavakken mij het meest en dan vooral wiskunde B.  Ik vond die vakken dusdanig leuk dat ik vaak extra uitleg gaf aan klasgenoten. Daarnaast help ik mijn jongere broertje met zijn huiswerk en leer ik hem een juiste manier van voorbereiding voor een toets. Al van jongs af aan wilde ik weten hoe dingen precies werken en vond ik puzzelen met cijfers erg leuk.

Mijn interesse voor de exacte vakken werd versterkt nadat ik les kreeg van Andreas in groep 7 en 8. Hij ontdekte al vrij snel mijn cijferknobbel en zodoende werd de fundering en basis gelegd voor het logisch redeneren.

Na het behalen van mijn VWO studeerde ik eerst werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente. Aan het einde van het eerste jaar kwam ik er achter dat ik meer affiniteit heb met wiskunde en minder met techniek. Daarom ga ik komend schooljaar beginnen met de studie econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie ga ik graag naar de sportschool en speel ik regelmatig zaalvoetbal.

Tijdens de bijlessen die ik zal verzorgen zal ik mijn uiterste best doen om mijn kennis van de bètavakken te delen met de leerlingen. Ik zal ze helpen met de stof, de stof opslaan en de stof toepassen. Mijn werkwijze is leerzaam maar ook leuk, want ik heb gemerkt dat je met een goede sfeer het verst komt!

06 40 42 29 17