De onderzoeken zetten we in om het beginpunt te meten en de hiaten te bepalen. Met de resultaten maken we een handelingsplan, op deze manier zetten we adequaat in voor de vakken rekenen, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen.
"We zochten bijles rekenen voor onze zoon. Meester Andreas raadde remedial teaching rekenen aan. De spelletjes die onderdeel uitmaken van de lesstof en ‘de bakjes’, oftewel een stapel kaartjes met sommen van toenemende moeilijkheid, stimuleren hem om met plezier aan het rekenen te slaan. Door het huiswerk dat meegegeven wordt en dagelijks in goed afgestemde hoeveelheid moet worden gedaan, blijft de stof ook echt hangen en zie je dat hij deze kennis ook in zijn dagelijkse schoolwerk toepast. In deze korte tijd is hij met sprongen vooruit gegaan en meer dan klaar voor het volgende schooljaar!"
Chantal Hoogervorst
Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan
Praktijk Meester Andreas gebruikt hier landelijk genormeerde onderzoeken voor. Je hebt dan heel overzichtelijk wat een leerling wel en niet kan. Wij zetten dan in op de hiaten van de leerling.
Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat de leerling wel en niet kan. Aan de hand van de resultaten worden de sessies voorbereid, zo sluiten we aan bij de leerbehoeften.