Praktijk Meester Andreas

Wij zijn gevestigd in Broek op Langedijk, dit ligt in de buurt van Alkmaar, Bergen, Heiloo, Heerhugowaard en Sint-Pancras.

Langedijk Bijles | Remedial Teaching | Coaching

Heb je een basisschoolkind en zoek je in de regio van Langedijk bijles? Wij bieden professionele begeleiding aan basisschoolleerlingen uit Langedijk, waarbij reguliere bijlessen niet aanslaan. Wij onderzoeken wat de leerling nog lastig vindt en zetten in op deze hiaten. Denk aan het lastig vinden van rekenen, spellingtechnisch lezen of begrijpend lezen, maar ook aan begeleiding op het vlak van dyscalculiedyslexie en ADHD. Daarbij verzorgen wij Cito-, NIO- of IEP-training.

In Langedijk bijles volgen? Dat kan! Wij verzorgen bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor middelbare scholieren. Dit doen wij o.a. voor de volgende vakken: rekenen, wiskunde A/B/C/D, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, maatschappij, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Latijn, Grieks, Spaans, biologie en geschiedenis.

Wij bieden ook trainingen als: Ik leer leren, Alle Teksten de Baas, Cito-training en psychomotoriek.

 

Langedijk bijles? Zoek dan niet langer en kies voor Meester Andreas:

  • Best beoordeelde praktijk voor o.a. bijles Langedijk
  • Een multidisciplinair team van o.a. ervaren, gediplomeerde vakspecialisten, docenten en coaches 
  • Goede en persoonlijke begeleiding 
  • Eerlijk en gedegen advies 
  • Ruime praktijk incl. eigen wachtruimte en parkeerplek in Broek op Langedijk 
  • Al sinds 2016 een begrip in regio Langedijk

Wie zijn de begeleiders van Meester Andreas?
De kracht van Meester Andreas zit hem in de begeleiding. Ons diverse team bestaat uit o.a. gekwalificeerde experts, docenten en trainers. We zijn enthousiast, motiverend en ieder van ons heeft zijn eigen kenmerken en expertise. Wij nemen het lesgeven serieus, doen dit geduldig en zorgen voor een goede sfeer. Tijdens de intake wordt er goed gekeken naar de klik tussen docent en leerling. 

Maak een vrijblijvende afspraak
In Langedijk bijles volgen?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17