Victoria

Hoi!

Ik ben Victoria en woon in Alkmaar. Ik ben geslaagd aan het C.S.G. Jan Arentsz in Alkmaar, waar ik mijn VWO-gymnasium diploma heb behaald. Ik heb een N&G N&T pakket gedaan met Latijn en Frans. Momenteel ben ik student en doe ik de bachelor econometrie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Ik heb grotendeels van mijn basisschoolperiode doorgebracht op een internationale school in Hongarije. In een klas met klasgenoten uit diverse landen, moest ik plotseling volledig overschakelen naar Engels als voertaal. Deze onverwachte onderdompeling bleek een effectieve en natuurlijke manier om mijn Engelse vaardigheden te verbeteren. Deze ervaring heeft niet alleen mijn Engels versterkt, maar heeft ook mijn vermogen om effectief samen te werken in diverse omgevingen beïnvloed, ondanks de taalbarrière.

Als sociaal persoon werk ik graag samen en help ik met plezier anderen, vooral als het gaat om bijles geven. Ik ben ervan overtuigd dat een veilige en positieve leeromgeving essentieel is om kennis over te dragen.

Tijdens de bijlessen zal ik met enthousiasme en toewijding mijn kennis delen. Ik heb diverse strategieën ontwikkeld om de stof op een begrijpelijke manier over te brengen en zal samen met de leerlingen ontdekken wat het beste werkt. Een goede sfeer tijdens de lessen is van groot belang, en ik ben ervan overtuigd dat we samen met de leerlingen succesvol zullen werken aan hun leerdoelen.

06 40 42 29 17