Storm

Hallo daar!
Mijn naam is Storm, 18-jarige student, en ik kom uit Alkmaar.

Achtergrond en Onderwijs
In mei 2023 slaagde ik met succes aan het Petrus Canisius College het Lyceum met een VWO-diploma en een vakkenpakket in Natuur & Techniek. Deze achtergrond heeft me een solide basis gegeven in de technische vakken, en ik begrijp de uitdagingen die bij deze vakken komen kijken.

Momenteel ben ik bezig met mijn Bachelor Business Analytics aan de Universiteit van Amsterdam. Dit vakgebied combineert mijn liefde voor data-analyse en zakelijke strategieën.

Brede Ervaring
Naast mijn academische achtergrond, heb ik ook een scala aan praktische ervaringen die me hebben gevormd tot wie ik ben. Ik werkt momenteel in de zorgsector, waar ik verantwoordelijk ben voor huishoudelijke taken. Deze ervaring heeft me geleerd om georganiseerd en efficiënt te zijn, vaardigheden die zeker van pas zullen komen in je studie- en leerproces.

Daarnaast heb ik ook gewerkt in een pizzeria en restaurant, waar ik klantenservicevaardigheden heb ontwikkeld, evenals teamwork en stressbeheersing.

Mijn Missie
Mijn missie is om jou te ondersteunen en te begeleiden op je educatieve reis. Of je nu worstelt met wiskunde, natuurkunde, scheikunde, of andere vakken, ik ben hier om je te helpen het te begrijpen.

Ik probeer een fijne werksfeer voor de leerlingen te creëren. Met een fijne onderlinge sfeer is het leren namelijk niet alleen enorm nuttig, maar ook leuk!

06 40 42 29 17