Myrthe

Mijn naam is Myrthe. Ik ben 26 jaar en ben 3 jaar geleden afgestudeerd aan de Universitaire Pabo. Door deze gecombineerde opleiding te volgen, heb ik zowel een universitaire bachelor Pedagogiek als mijn HBO Pabo diploma ondertekend.

Tijdens mijn studieperiode ben ik in contact gekomen met veel verschillende onderwijsvormen. Zo heb ik lesgegeven aan langdurig zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis, maar ben ik ook langere tijd werkzaam geweest in het montessorionderwijs. In mijn onderwijs richt ik mij niet enkel op de cognitie. Ook sociaal-emotionele vaardigheden nemen een centrale plek in binnen mijn onderwijs.

Ik probeer elk kind via mijn begeleiding succeservaringen te laten krijgen, waardoor we met groeiend zelfvertrouwen de stappen kunnen zetten die we willen zetten. De bekende uitspraak ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan leren’ staat dicht bij de manier waarop ik leef en de manier waarop ik werk.

Twijfel niet aan jezelf, durf anders te zijn, denk in mogelijkheden en heb lef. Grijp dingen aan die nieuw zijn, ook al weet je niet zeker of het lukt. Want door te doen, leer je. Dat is waar ik kinderen graag in begeleid.

06 40 42 29 17