Corline

Hallo, wat leuk dat je een kijkje neemt!
Ik ben Corline en ik ben 24 jaar oud.
In 2018 heb ik mijn atheneumdiploma behaald met het profiel Cultuur en Maatschappij op Het Rijnlands Lyceum, te Oegstgeest. Gedurende mijn middelbare school carrière ben ik werkzaam geweest als gastvrouw in een verzorgingstehuis, heb ik verschillende oppasadressen gehad en gaf ik met regelmaat bijles aan scholieren.

Al snel kwam ik erachter dat een sociaal beroep helemaal in mijn straatje zou passen, aangezien ik andere mensen graag help, verzorg of iets leer. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om gelijk na het behalen van mijn diploma de Academische Pabo te volgen aan de Leidse Hogeschool en Universiteit. De Academische Pabo heeft mij het beste van twee werelden geboden: de ontwikkeling van professionele kwaliteiten, die een leerkracht nodig heeft, en pedagogische deskundigheid in brede zin.

Gedurende mijn opleiding heb ik namelijk veel ervaring op kunnen doen op verschillende basisscholen (de kleuters, groep 4, groep 5, groep 7 en 8), waarbij ik de theorie aan de praktijk kon koppelen. Dit jaar heb ik de titels Bachelor of Education (HBO) en Bachelor of Science (UNI) gehaald. Komend schooljaar zal ik de donderdagen en vrijdagen werkzaam zijn in het basisonderwijs als leerkracht van groep 6. Daarnaast zal ik werkzaam zijn bij praktijk Meester Andreas, aangezien het mijn passie is om de ontwikkeling van leerlingen te optimaliseren en mezelf professioneel te blijven ontwikkelen.

Ik zie ernaar uit wat de toekomst zal brengen!

06 40 42 29 17