Bart

Hoi! Mijn naam is Bart. Ik heb aan het PCC Blekerskade in Alkmaar mijn VWO-diploma behaald. Ik ben vervolgens in 2019 afgestudeerd als docent basisonderwijs. Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest binnen een schoonmaakbedrijf en heb ik een aantal jaar actief mogen zijn als mantelzorger. Binnen deze uiteenlopende banen komen enkele kenmerkende aspecten van mij naar voren, zoals inlevingsvermogen, zorgzaamheid en geduld.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende scholen en heb ik lesgegeven aan kinderen van diverse leeftijden. Momenteel ben ik werkzaam binnen een basispool. Afgelopen jaar heb ik een combinatieklas gedraaid. Dat hield in dat ik gedurende de dag vooral bezig was met het geven van instructie aan beide groepen. Het gevolg hiervan was, dat ik minder tijd zag voor het individueel begeleiden en verder helpen van de leerlingen. Hetgeen waar ik veel plezier en energie uit haal.

Ik vind het fijn om te zien wanneer kinderen stappen maken binnen hun ontwikkeling als persoon. Zowel op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Het is mooi dat ik hier als leerkracht mijn steentje aan bij kan dragen.

06 40 42 29 17