Bijles biologie in Langedijk

Op zoek naar bijles biologie in Regio Langedijk, Alkmaar of Heerhugowaard die écht werkt? Tijdens onze resultaatgerichte bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining biologie krijgt de leerling één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. De leerling wordt met volle aandacht geholpen. Dit resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de biologie toetsen maakt, en dat in een kort tijdsbestek? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Bijles biologie - Praktijk Meester Andreas

Biologie kan voor leerlingen van de middelbare school als moeilijk worden ervaren. Het is een vak waarin er veel feiten moeten worden onthouden, zoals taxonomie, biochemie en anatomie. Daarbij omvat biologie abstracte concepten en processen zoals genetica en evolutie die moeilijk te visualiseren zijn. Succes in biologie staat of valt met de juiste uitleg en grondige oefening. Praktijk Meester Andreas uit Langedijk doet dit. Heeft jouw kind moeite met dit vak, of zit hij/zij in het examenjaar? Wij helpen graag verder. 

 

Aanmelding bijles biologie
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte ligt
  3. Samen bepalen we welke begeleider het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De bijles biologie kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze bijles biologie

Wij raden aan om 1 uur per week bijles biologie te volgen. Dit doen we op een vaste dag en tijd in de week. De begeleiding vindt plaats bij praktijk Meester Andreas, in Broek op Langedijk. Dit is in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard. Maar, het kan ook online of aan huis.

Tijdens de biologie bijles kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de stof die je moeilijk vindt. Omdat de lessen één-op-één worden gegeven hebben wij alle tijd en aandacht. Daarna is het inoefenen geblazen. Want alleen dan haal je goede cijfers. Na de les wordt het logboek ingevuld, hier heb jij als ouder toegang tot. Hierin staat hoe de les ging en welke tips de begeleider heeft gegeven.

Heb je zelf te weinig tijd, levert het thuis spanning op of is het gewoonweg te lang geleden om te helpen met biologie? Overweeg dan bijles van Praktijk Meester Andreas. Klik hier om een vrijblijvende belafspraak te maken.

 

Tarieven bij 10 lessen biologie
Vwo 1, 2 en 3 door student: €43,- per les
Vwo 4, 5 en 6  of examentraining door student: €48,- per les
Alle niveaus door bevoegd docent: vanaf €57,- per les
* + €3,- per les bij afname van 5 lessen  

 

Mijn kind heeft bijles biologie nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17