Voor wie?

Heb jij een zoon die even niet lekker gaat? Heeft hij last van spanningen, angsten of boze buien? Ontbreekt het hem aan motivatie of loopt hij vast? Of misschien ben jij zelf die jongen die wel wat extra hulp kan gebruiken? Dan ga ik graag met jou aan de slag. Hierbij richten we ons – in samenspraak met elkaar – niet op wat het ‘probleem’ is, maar op wat er nodig is.

Werkwijze

Misschien weet jij nog niet goed wat je wilt, of waar je goed in bent. Of misschien weet jij het juist al heel goed, maar weet je niet hoe en of je dat gaat lukken. Ik help je te ontdekken waar jouw talent en kracht ligt en hoe je deze kunt inzetten. Aangezien iedereen uniek is en jij jouw eigen karakteristieke eigenschappen hebt, ga ik graag met je aan de slag op een manier die bij jòu past. Hier is geen vast programma voor. Ik kijk en voel naar wat op dat moment nodig is. Oplossingsgericht en passend bij jou. Mijn aanpak is speels en to-the-point. Met een gezonde dosis humor geef ik je inzicht in wat jij – op jouw eigen unieke wijze – mag veranderen en verbeteren. 

Tarief:

€95,- per sessie

De sessies worden gegeven door een gecertificeerd kindercoach, pubercoach en opvoedcoach, opgeleid door Centrum Tea Adema.

Ja, mijn kind heeft deze coaching nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

FAQ
Mijn kind maakt geen huiswerk, wat nu?

Wij adviseren hiervoor de Ik Leer Leren training. 

06 40 42 29 17