Jelena

Ik ben Jelena en ik woon samen met mijn partner en onze twee zoontjes. Ik geniet enorm van onze tijd als gezin en daarnaast heb ik er mijn missie van gemaakt om anderen te helpen als coach. Ik ben betrokken, positief en ik heb een open houding, waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat. Onmisbaar in de coaching!

Ik ben gestart in het basisonderwijs als leerkracht en ICT-Coördinator. In het onderwijs ontdekte ik al snel dat mijn kracht ligt bij het ondersteunen en versterken van de sociaal-emotionele ontwikkeling van mijn leerlingen. Om te kunnen leren en jezelf verder te kunnen ontwikkelen is het immers belangrijk dat je lekker in je vel zit. Met dit in gedachten ben ik gaan werken als sociale vaardigheidstrainer, waarbij vooral de weerbaarheid en het zelfbeeld een belangrijke rol spelen. Ook in mijn verdere loopbaan is coaching altijd een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden geweest.

Ik ben mezelf steeds meer gaan verdiepen in coaching voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Nadat ik de opleiding gedragscoaching heb gevolgd ben ik voor mezelf gestart als vitaliteitscoach. Inmiddels heb ik ook de opleiding NLP practitioner gevolgd en met succes afgerond. Ik gebruik de technieken uit deze opleidingen als belangrijk uitgangspunt in mijn werk.

Ik geniet er erg van om, naast mijn werk met volwassenen, nu ook weer kinderen/jongeren te kunnen ondersteunen en begeleiden bij Meester Andreas en zijn team.

06 40 42 29 17