Persoonlijke begeleiding

Tijdens de bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining krijgt de leerling één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. De leerling wordt met volle aandacht geholpen. Dit resulteert in betere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen naar school gaat, en dat in een kort tijdsbestek? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Bijlesvakken- alle niveaus en leerjaren

Wij geven o.a. les in deze vakken: Rekenen, wiskunde A/B/C/D, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, maatschappij, NederlandsEngelsDuits, Latijn, Grieks, Spaans, biologie en geschiedenis. Dit doen we voor vmbo, havo en vwo, alle leerjaren.

 

Aanmelding bijles
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte ligt
  3. Samen bepalen we welke begeleider het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt. Wij zorgen ervoor dat de begeleider alle vakken aanbiedt die jouw kind moeilijk vindt 
  4. De bijles kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze bijles middelbare school

De bijles plannen we op een vaste dag en tijd in de week. De begeleiding vindt plaats bij praktijk Meester Andreas, in Broek op Langedijk. Dit is in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard. Maar, het kan ook online of aan huis.

Tijdens de bijles kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de stof die je moeilijk vindt. Omdat de lessen één-op-één worden gegeven hebben wij alle tijd en aandacht. Daarna is het inoefenen geblazen. Want alleen dan haal je goede cijfers. Na de les wordt het logboek ingevuld, hier heb jij als ouder toegang tot. Hierin staat hoe de les ging en welke tips de begeleider heeft gegeven.

Heb je zelf te weinig tijd, levert het thuis spanning op of is het gewoonweg te lang geleden om te helpen met middelbare school vakken? Overweeg dan bijles van Praktijk Meester Andreas. Klik hier om een vrijblijvende belafspraak te maken.

 

Tarieven bij 10 bijlessen of examentrainingen 
Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student: €43,- per les
Havo 4/5 en vwo 4/5/6  of examentraining door student: €48,- per les
Alle niveaus en klassen door bevoegd docent: vanaf €57,- per les
* + €3,- per les bij afname van 5 lessen  

 

Mijn kind heeft bijles of examentraining nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

FAQ
Wat kost bijles voor leerling van de middelbare school?

Bijles voor leerlingen van de middelbare school kost tussen de 41,- en 69,-. Dit ligt aan verschillende variabelen, denk aan het vak, niveau en of de les door een student of docent gegeven wordt. 

Mijn kind maakt geen huiswerk, wat nu?

Wij adviseren hiervoor de Ik Leer Leren training. 

Voor welke vakken van de middelbare school geven jullie bijles?

Rekenen, wiskunde A/B/C/D, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, maatschappij, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Latijn, Grieks, Spaans, biologie en geschiedenis.

Geven jullie ook les aan huis?

Ja, maar dit heeft niet de voorkeur. Onze ervaring is dat de lessen het beste resultaat geven als die bij ons in de praktijk worden gevolgd. 

Hoe lang duurt een bijles of examentraining voor middelbare scholieren?

1 uur per les.

06 40 42 29 17