Romep

Mijn naam is Romeo Rebic. Ik ben 18 jaar oud en woon in Heerhugowaard. Afgelopen jaar ben ik geslaagd op het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Tijdens mijn tijd op de middelbare school fascineerde het vak van lesgeven mij al. Ik ben daarom ook vroeg gestart met het geven van bijlessen aan jongere middelbare scholieren. Het delen van mijn eigen kennis met anderen is waar mijn passie ligt.

Sinds ik geslaagd ben op het Murmellius Gymnasium ben ik daarom direct gestart met een bijbaan op een middelbare school (de Berger Scholengemeenschap). Hier heb ik leerlingen gedurende het leerjaar begeleid bij het maken van hun leer- en maakwerk.

Naast het geven van bijlessen studeer ik momenteel Business Administration aan de universiteit van Amsterdam. Ik vind het ontzettend leuk om mijn studie te kunnen combineren met het helpen van anderen.

Omdat ik zelf onlangs geslaagd ben op de middelbare school, ben ik van mening dat ik een veel hechtere band met de leerlingen kan opbouwen. Ik begrijp de problemen en hindernissen waar de leerlingen tegenaanlopen vaak snel en weet ze daarom doeltreffend te helpen.

Ik zorg samen met de leerlingen voor een goede sfeer tijdens het leren. Met een fijne onderlinge sfeer is het leren namelijk niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig!

06 40 42 29 17