Rami

Hoi!

Ik ben Rami, geboren en getogen in Alkmaar. In het schooljaar 22/23 ben ik geslaagd aan het C.S.G. Jan Arentsz te Alkmaar waar ik mijn vwo-diploma heb behaald met het vakkenpaket Economie & Maatschapij.

Tijdens mijn middelbare school periode voelde ik me in vrijwel alle vakken wel thuis. Geschiedenis en Frans vind ik bijvoorbeeld erg leuk en de vakken zoals wiskunde A, economie en bedrijfseconomie vond ik altijd al interessant. Om deze reden studeer ik dan ook momenteel International Business Administration op de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zelf ben ik meertalig opgevoed. Zo kan ik naast de Nederlandse taal ook Farsi, Marokkaans-Arabisch, Engels en Frans spreken. Ik ben zelf erg taalkundig en met de taalvakken heb ik geen moeite gehad.

Verder ben ik acteur. Zo heb ik meerdere hoofdrollen vertolkt in verschillende series, zoals Brugklas en de Gouden Kalf-winnende serie Zeven Kleine Criminelen. In het acteervak heb ik veel kennis vergaard wat zeker van pas komt in het dagelijkse leven. Zo ben ik erg sociaal en vind ik een veilige omgeving erg belangrijk. Als ik jou aan het helpen ben vind ik het dan ook belangrijk dat je jezelf kan zijn en dat het voor jou duidelijk is dat niets wat je doet verkeerd is! We gaan er samen aan werken.

Tijdens de bijlessen zal ik mijn uiterste best doen om mijn kennis te delen met de leerling. Zo heb ik meerdere strategieën ontwikkeld en gaan we kijken wat voor de leerling het beste werkt. Verder is een veilige & goede sfeer belangrijk tijdens de lessen, en dat moet goed komen!

06 40 42 29 17