Josia

Hi!

Ik ben Josia en ben 32 jaar. Na het behalen van min HAVO diploma ben ik gestart aan de PABO in Alkmaar. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik het onderwijs in wilde. Voor mij was de keuze voor de PABO dan ook snel gemaakt. Tijdens en na mijn studie heb ik eigenlijk altijd voor de klas gestaan. Het blijft iets bijzonders om een groep leerlingen te mogen begeleiden bij hun ontwikkeling en leerlingen te zien groeien op allerlei gebieden.

In 2018 heb ik een tweede studie gedaan: de master (special) Educational Needs. Hier heb ik veel geleerd over de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen en hoe ik daar als professional nog meer aan kan bijdragen.

Op dit moment werk ik op een basisschool. Ik werk daar als leerkracht en als intern begeleider. Deze combinatie vind ik erg leuk. Als leerkracht haal ik nog steeds veel plezier en energie uit het lesgeven aan een groep. Als intern begeleider richt ik mij vooral op de kwetsbare leerlingen op school.

Daarnaast ben ik ook werkzaam bij praktijk Meester Andreas. Hier krijg ik de kans om leerlingen één-op-één te begeleiden en op die manier het optimale uit iedere leerling te krijgen.

Wie weet tot ziens!

06 40 42 29 17