Sterre

Hi! Mijn naam is Sterre van Lier. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Alkmaar. In 2021 ben ik geslaagd op het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Tijdens mijn jaren op het Murmellius hielp ik al graag mensen met vragen over hun leerwerk en heb ik een aantal bijlesjes gegeven. Ook heb ik het altijd erg leuk gevonden om mijn jongere broertjes en zusje te helpen met school. Na het behalen van mijn diploma ben ik mij hier meer mee bezig gaan houden en heb ik het hele schooljaar bijles en huiswerkbegeleiding gegeven aan middelbare scholieren op de Berger Scholengemeenschap. Deze leerlingen begeleidde ik in het maken van hun huis- en leerwerk en ik gaf bijles in voornamelijk de bètavakken. Ik vond dit altijd onwijs leuk om te doen en heb met plezier de leerlingen geholpen.


Naast het geven van bijlessen studeer ik Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd sport en (beach)volleybal ik graag, doe ik vrijwilligerswerk in Amsterdam en ontwerp ik kleding.


Ik hoop in mijn bijlessen de leerlingen veel bij te kunnen brengen door de tijd voor ze te nemen en ze de juiste inzichten te kunnen geven in de stof. Aangezien ik zelf net geslaagd ben, denk ik dat ik mij goed kan inbeelden waar de leerlingen mee zitten en tegen welke problemen ze aanlopen. Samen komen we er wel!

06 40 42 29 17