Daniek

Hoi! Mijn naam is Daniek ten Hoeve. Ik ben 21 jaar, en ik rond komend jaar mijn bachelor Diergeneeskunde af aan de Universiteit Utrecht. Doordeweeks woon ik dan ook op kamers, en in de weekenden ben ik bij mijn ouders thuis in Heerhugowaard te vinden, waarbij ik op zondagen les geef bij Meester Andreas.

Doordat ik nog redelijk recent zelf op de middelbare school heb gezeten, weet ik nog heel goed hoe het is om daar leerling te zijn, en dus ook hoe de middelbare school in elkaar zit en op welke manieren een leerling tot de beste resultaten kan komen. Vanwege mijn bèta-georiënteerde studie vind ik het heel leuk om leerlingen wat bij te brengen over biologie, maar ik heb ook altijd veel plezier gehad in wiskunde, waarvoor ik ook met een 9 ben geslaagd op het vwo.

Daarnaast heb ik mijn vwo tweetalig afgerond, waarbij ik mijn Cambridge Advanced diploma, en later mijn IB diploma heb behaald. Juist omdat ik taal ook mega interessant vindt, heb ik mijn bachelor een jaartje verlengd zodat ik komend jaar ook wat vakken bij Taalwetenschap kan volgen. Ook voor Engels kan je dus bij mij terecht!

Ik vind het heel erg leuk om samen met een leerling goed te kijken waar de moeilijkheden liggen, en om hier samen mee aan de slag te gaan. Je ziet een leerling ook echt groeien op het moment dat het kwartje valt. Mijn doel is dan ook echt om leerlingen te helpen weer structuur te vinden in het leren, zodat het leren ook daadwerkelijk weer leuk wordt!

06 40 42 29 17