Praktijk Meester Andreas

Onze praktijk is gevestigd in Broek op Langedijk, dit ligt in de buurt van Alkmaar, Bergen, Heiloo, Heerhugowaard en Sint-Pancras.

Alkmaar Bijles | Remedial Teaching | Coaching

Heb je een basisschoolkind en zoek je in de regio van Alkmaar bijles? Wij bieden specialistische begeleiding aan basisschoolkinderen uit Alkmaar waarbij reguliere bijles niet aanslaat. Wij onderzoeken waar het kind op vastloopt en zetten daar adequaat op in. Denk daarbij aan moeite met spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen, maar ook aan problematiek zoals dyscalculie, dyslexie en ADHD. Ook bieden we Cito-, NIO- of IEP-training.

In de buurt van Alkmaar bijles volgen? Dat kan! Voor middelbare scholieren uit Alkmaar bieden wij bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan. Dit o.a. voor de vakken: rekenen, wiskunde A/B/C/D, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, maatschappij, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Latijn, Grieks, Spaans, biologie en geschiedenis.

Wij bieden ook trainingen als: Ik leer leren, Alle Teksten de Baas, Cito-training en psychomotoriek.

Alkmaar bijles? Zoek dan niet langer en kies voor Meester Andreas:

  • Best beoordeelde praktijk voor o.a. bijles Alkmaar 
  • Een multidisciplinair team van o.a. ervaren, gediplomeerde vakspecialisten, docenten en coaches 
  • Goede en persoonlijke één op één begeleiding 
  • Altijd een eerlijk en gedegen advies 
  • Prachtige praktijk incl. eigen wachtruimte en parkeerplek in Broek op Langedijk 
  • Al sinds 2016 een begrip in regio Alkmaar

Wie zijn de begeleiders van Meester Andreas?
De kracht van Meester Andreas zit hem in de begeleiding. Het diverse team bestaat uit o.a. gekwalificeerde experts, docenten en trainers. Het team is enthousiast, motiverend en ieder van ons heeft zijn eigen kenmerken en expertise. Wij nemen lesgeven serieus, doen het geduldig en zorgen voor een veilige sfeer. Tijdens de match wordt bekend gemaakt welke instructeur het beste bij de leerling past. We kijken naar de hulpvraag en de relatie tussen docent en leerling.

Maak een vrijblijvende afspraak
In de buurt van Alkmaar bijles volgen?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17