Begeleiding voor spelling in Langedijk

Op zoek naar begeleiding op het gebied van spelling in Regio Langedijk, Alkmaar of Heerhugowaard die écht werkt? Bij remedial teaching spelling nemen we eerst een spellingonderzoek af. Hierna werken we resultaatgericht aan de doelen. De één-op-één begeleiding van onze ervaren docenten resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen en dat in een kort tijdsbestek.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de spellinglessen maakt? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Spellingbegeleiding - Praktijk Meester Andreas

In de lagere groepen van de basisschool leren leerlingen al spellen. Naarmate de leerlingen ouder worden, worden de categorieën moeilijker. Neem bijvoorbeeld de tweetekenklanken, de lange & korte klank en werkwoordspelling. Als er ergens een vaardigheid mist wordt spelling al gauw een stom en moeilijk vak. Is dit het geval bij jouw kind? Schroom niet en neem dan contact op, wij helpen jouw kind graag verder.

 

Aanmelding remedial teaching spelling
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte op het gebied van spelling ligt
  3. Samen bepalen we welke docent het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De spellingbegeleiding kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze remedial teaching spelling

Bij remedial teaching spelling starten we met een spellingonderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar een leerling op vastloopt, en waarom. We maken een analyse en een handelingsplan om pragmatisch de hiaten weg te werken. De lessen worden afgestemd op de behoeften van de leerling. Ze krijgen elke week leerspellen mee, om datgene wat er geleerd is te borgen. De week daarop kun je weer een nieuwe stap maken in het leerproces. Zo boeken onze leerlingen meer en sneller resultaat dan met reguliere bijles voor spelling.

Let op: is er mogelijk sprake van ernstige spel- en leesproblemen of dyslexie? Dan adviseren wij Taal in Blokjes, dit is een effectief bewezen methode.

 

Tarief remedial teaching spelling

€ 71,50 per sessie. Dit is incl. materiaal en de software. De sessies worden gegeven door een gecertificeerd taalspecialist (opgeleid door F&L-expertisecentrum) in onze praktijk in Langedijk. Dit kan evt. ook aan huis in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard, of online via teams/skype.

 

Ja, ik wil dat mijn kind beter kan spellen
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

FAQ
Wat is het verschil tussen bijles en remedial teaching?

Bijles is letterlijk een les erbij, niet meer, niet minder.

Bij remedial teaching starten we met een onderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar een leerling op vastloopt, en waarom. We maken een analyse en een handelingsplan om pragmatisch de hiaten weg te werken. De lessen worden afgestemd op de behoeften van de leerling. Ze krijgen elke week leerspellen mee, om datgene wat er geleerd is te borgen. De week daarop kun je weer een nieuwe stap maken in het leerproces. Zo boeken onze leerlingen meer en sneller resultaat dan met reguliere bijles.

Hoe weet ik waar een basisschoolleerling staat met rekenen, spelling, begrijpend of technisch lezen?

Praktijk Meester Andreas gebruikt hier landelijk genormeerde onderzoeken voor. Je hebt dan heel overzichtelijk wat een leerling wel en niet kan. Wij zetten dan in op de hiaten van de leerling.

Mijn kind heeft dyslexie, wat nu?

Wij raden remedial teaching spelling aan. Wij zetten de methode Taal in Blokjes in, dit is een bewezen effectieve methode voor leerlingen met dyslexie. 

Wat kost remedial teaching voor de vakken spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen?

69,- per sessie 

Hoe lang duurt een sessie remedial teaching voor spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen?

50 minuten per sessie.

Hoe lang duurt een traject van remedial teaching?

Dit is heel verschillend. Dit kan varieren van 5 tot tientalle lessen. Maak een vrijblijvende belafspraak voor een eerlijk en gedegen advies. 

06 40 42 29 17