Begeleiding voor begrijpend lezen in Langedijk

Op zoek naar begeleiding op het gebied van begrijpend lezen in Regio Langedijk, Alkmaar of Heerhugowaard die écht werkt? Bij remedial teaching begrijpend lezen nemen we eerst een begrijpend lezen onderzoek af. Hierna werken we resultaatgericht aan de doelen. De één-op-één begeleiding van onze ervaren docenten resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen en dat in een kort tijdsbestek.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de begrijpend lezen lessen maakt? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Begrijpend lezen begeleiding - Praktijk Meester Andreas

Begrijpend lezen vormt de basis voor bijna alle leeractiviteiten. Het is een complexe vaardigheid waarbij woordenschat en leesstrategieën belangrijke onderdelen zijn. Leerlingen die begrijpend lezen moeilijk vinden kunnen hun zelfvertrouwen en leesmotivatie verliezen. Vanzelfsprekend heeft dit invloed op de schoolprestaties. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen. Is dit het geval bij jouw kind? Schroom niet en neem dan contact op, wij helpen jouw kind graag verder.

 

Aanmelding remedial teaching begrijpend lezen
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte op het gebied van begrijpend lezen ligt
  3. Samen bepalen we welke docent het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De begrijpend lezen begeleiding kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze remedial teaching begrijpend lezen

Bij remedial teaching begrijpend lezen starten we met een begrijpend lezen onderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar de leerling vastloopt en waarom. We maken een analyse, stellen een actieplan op en werken pragmatisch aan de hiaten. De lessen worden afgestemd op de behoefte van de leerling. Hij/zij ontvangt elke week educatieve spellen om te consolideren wat hij/zij heeft geleerd. De volgende les zet je een nieuwe stap in het leren. Zo boeken onze leerlingen steeds sneller resultaat dan via reguliere bijles.

 

Tarief remedial teaching begrijpend lezen

€ 71,50 per sessie. Dit is incl. materiaal. De sessies worden gegeven door een begrijpend lezen specialist in onze praktijk in Langedijk. Dit kan evt. ook aan huis in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard, of online via teams/skype.

Ja, ik wil dat mijn kind beter kan lezen
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

FAQ
Wat is het verschil tussen bijles en remedial teaching?

Bijles is letterlijk een les erbij, niet meer, niet minder.

Bij remedial teaching starten we met een onderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar een leerling op vastloopt, en waarom. We maken een analyse en een handelingsplan om pragmatisch de hiaten weg te werken. De lessen worden afgestemd op de behoeften van de leerling. Ze krijgen elke week leerspellen mee, om datgene wat er geleerd is te borgen. De week daarop kun je weer een nieuwe stap maken in het leerproces. Zo boeken onze leerlingen meer en sneller resultaat dan met reguliere bijles.

Hoe weet ik waar een basisschoolleerling staat met rekenen, spelling, begrijpend of technisch lezen?

Praktijk Meester Andreas gebruikt hier landelijk genormeerde onderzoeken voor. Je hebt dan heel overzichtelijk wat een leerling wel en niet kan. Wij zetten dan in op de hiaten van de leerling.

Mijn kind heeft dyslexie, wat nu?

Wij raden remedial teaching spelling aan. Wij zetten de methode Taal in Blokjes in, dit is een bewezen effectieve methode voor leerlingen met dyslexie. 

Wat kost remedial teaching voor de vakken spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen?

69,- per sessie 

Hoe lang duurt een sessie remedial teaching voor spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen?

50 minuten per sessie.

Hoe lang duurt een traject van remedial teaching?

Dit is heel verschillend. Dit kan varieren van 5 tot tientalle lessen. Maak een vrijblijvende belafspraak voor een eerlijk en gedegen advies. 

06 40 42 29 17