Boy

Hoi, leuk dat jullie meelezen!

Mijn naam is Boy Leonidas, 36 jaar jong, geboren en woonachtend in Amsterdam maar opgegroeid in Hoorn. Mijn middelbare school heb ik doorgebracht op de OSG West-Friesland waar ik een passie opdeed voor én uitblonk in de Nederlandse taal en wiskunde. 

Deze passie zette ik tijdens mijn HBO Media & Entertainment Management te Haarlem voort in het geven van workshops over taal, rap, spraak en acteren voor jongeren. Het lesgeven, begeleiden en motiveren van jongeren met verschillende achtergronden, identiteiten en vraagstukken, werd daarbij een nieuwe passie die ik verder uitbouwde gedurende de jaren.

Zo heb ik het lesgeven en coaching voortgezet in mijn vakgebieden Horeca en Personal Training waarbinnen ik eveneens veel jongeren succesvol heb begeleid en weten te motiveren om hun doelen te behalen!

Zelf ben ik een trotse vader van een dochter van 10 en heb ik in haar opvoeding ook de nodige ervaring opgedaan. Mijn dochter woont inmiddels in Madrid en wij spreken zowel Spaans als Grieks, Engels en uiteraard Nederlands. Wij zijn dus meertalig en ik heb mijn dochter vooral met haar Nederlands ondersteund waardoor ze dit vloeiend en correct is blijven spreken naast Spaans, Engels en Grieks.

Afgelopen periode heb ik mijzelf verder professioneel ontwikkeld door mee te lopen met meerdere trajecten binnen de praktijk van Meester Andreas. Andreas zelf heeft mij bij de hand genomen en zijn visie en werkwijze aan mij uitgelegd. Gelukkig sluitten onze visies haast naadloos aan en kon ik, na het meelopen van meerdere lessen ook bij Juf Corline, gemotiveerd aan de slag.

Met veel enthousiasme en passie zal ik mij daarom aankomende periode toewijden aan Praktijk Meester Andreas en zijn leerlingen om iedereen, inclusief mijzelf, weer een stapje vooruit te helpen!

06 40 42 29 17