Bijles natuurkunde in Langedijk

Op zoek naar bijles natuurkunde in Regio Langedijk, Alkmaar of Heerhugowaard die écht werkt? Tijdens onze resultaatgerichte bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining natuurkunde krijgt de leerling één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. De leerling wordt met volle aandacht geholpen. Dit resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de natuurkundetoetsen maakt, en dat in een kort tijdsbestek? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Bijles natuurkunde - Praktijk Meester Andreas

Natuurkunde wordt door sommige leerlingen als moeilijk ervaren. Het is soms abstract, wiskundig, het heeft een specifieke terminologie en het vereist veel voorkennis. Daarbij omvat natuurkunde een breed scala aan onderwerpen, zoals elektromagnetisme, optica en kwantummechanica. Maar, met een uurtje bijles natuurkunde in de week bij Meester Andreas wordt het vak al snel als leuk ervaren. Oefening baart kunst!

 

Aanmelding bijles natuurkunde
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte ligt
  3. Samen bepalen we welke begeleider het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De bijles kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze bijles natuurkunde

Wij raden aan om 1 uur per week bijles natuurkunde te volgen. Dit doen we op een vaste dag en tijd in de week. De begeleiding vindt plaats bij praktijk Meester Andreas, in Broek op Langedijk. Dit is in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard. Maar, het kan ook online of aan huis.

Tijdens de natuurkunde bijles kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de stof die je moeilijk vindt. Omdat de lessen één-op-één worden gegeven hebben wij alle tijd en aandacht. Daarna is het inoefenen geblazen. Want alleen dan haal je goede cijfers. Na de les wordt het logboek ingevuld, hier heb jij als ouder toegang tot. Hierin staat hoe de les ging en welke tips de begeleider heeft gegeven.

Heb je zelf te weinig tijd, levert het thuis spanning op of is het gewoonweg te lang geleden om te helpen met natuurkunde? Overweeg dan bijles van Praktijk Meester Andreas. Klik hier om een vrijblijvende belafspraak te maken.

 

Tarieven bij 10 lessen natuurkunde
Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student: €43,- per les
Havo 4/5 en vwo 4/5/6  of examentraining door student: €48,- per les
Alle niveaus en klassen door bevoegd docent: vanaf €57,- per les
* + €3,- per les bij afname van 5 lessen  

 

Mijn kind heeft bijles natuurkunde nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17