Meer dan bijles - basisschool

Als het herhalen van begrijpend lezen voldoende is voor een leerling van de basisschool, is bijles een prima optie. Bij hardnekkigere leerproblemen is remedial teaching een betere keuze.

Bijles begrijpend lezen - Verschil tussen bijles en remedial teaching

Bijles begrijpend lezen

Onze praktijk staat voor kwaliteit. We bieden dan ook liever geen bijles begrijpend lezen, maar remedial teaching. We kiezen hiervoor omdat bijles niet meer in dan het herhalen van de lesstof. In de meeste gevallen is dit niet voldoende.

Remedial begrijpend lezen 

Bij remedial teaching begrijpend lezen starten we met een begrijpend lezen onderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar de leerling vastloopt en waarom. We maken een analyse, stellen een actieplan op en werken pragmatisch aan de hiaten. De lessen worden afgestemd op de behoefte van de leerling. Hij/zij ontvangt elke week educatieve spellen om te consolideren wat hij/zij heeft geleerd. De volgende les zet je een nieuwe stap in het leren.

Praktijk Meester Andreas

Naast begrijpend lezen bieden wij begeleiding op het gebied van spelling, technisch lezen en rekenen voor kinderen van de basisschool. Voor middelbare scholieren bieden bij bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining

Onze pratkijk is gevestigd in Langedijk, dit ligt in de buurt van Bergen, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard en Sint-Pancras.

Remedial teaching begrijpend lezen
Meer info over bijles begrijpend lezen / remedial teaching?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17