Bijles Nederlands in Langedijk

Op zoek naar bijles Nederlands in Regio Heerhugowaard, Langedijk of Alkmaar die écht werkt? Tijdens onze resultaatgerichte bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Nederlands krijgt de leerling één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. De leerling wordt met volle aandacht geholpen. Dit resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de Nederlands toetsen maakt, en dat in een kort tijdsbestek? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Bijles Nederlands - Praktijk Meester Andreas

Nederlands wordt gezien als één van de basisvakken en dat is niet gek. Je gebruikt het namelijk met elk vak. Leerlingen die Nederlands lastig vinden hebben er vaak een hekel aan. Maar na een goede uitleg van ons valt het eigenlijk reuze mee. Of het nu gaat om (werkwoord-)spelling, grammatica, leesvaardigheid, begrijpend lezen of een ander onderwerp van Nederlands, wij helpen jouw kind verder. Zit jouw kind in het examenjaar? Dan geven wij examentraining a.d.h.v. de examens van vorig jaar. 

 

Aanmelding bijles Nederlands
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte ligt
  3. Samen bepalen we welke begeleider het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De bijles kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze bijles Nederlands

Wij raden aan om 1 uur per week bijles Nederlands te volgen. Dit doen we op een vaste dag en tijd in de week. De begeleiding vindt plaats bij praktijk Meester Andreas, in Broek op Langedijk. Dit is in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard. Maar, het kan ook online of aan huis.

Tijdens de Nederlands bijles kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de stof die je moeilijk vindt. Omdat de lessen één-op-één worden gegeven hebben wij alle tijd en aandacht. Daarna is het inoefenen geblazen. Want alleen dan haal je goede cijfers. Na de les wordt het logboek ingevuld, hier heb jij als ouder toegang tot. Hierin staat hoe de les ging en welke tips de begeleider heeft gegeven.

Heb je zelf te weinig tijd, levert het thuis spanning op of is het gewoonweg te lang geleden om te helpen met Nederlands? Overweeg dan bijles van Praktijk Meester Andreas. Klik hier om een vrijblijvende belafspraak te maken.

 

Tarieven bij 10 lessen Nederlands
Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student: €43,- per les
Havo 4/5 en vwo 4/5/6  of examentraining door student: €48,- per les
Alle niveaus en klassen door bevoegd docent: vanaf €57,- per les
* + €3,- per les bij afname van 5 lessen  

 

Mijn kind heeft bijles Nederlands nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17