Bijles Duits in Langedijk

Op zoek naar bijles Duits in Regio Langedijk, Alkmaar of Heerhugowaard die écht werkt? Tijdens onze resultaatgerichte bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Duits krijgt de leerling één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. De leerling wordt met volle aandacht geholpen. Dit resulteert in hogere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Wil je ook dat jouw kind met meer zelfvertrouwen de Duits toetsen maakt, en dat in een kort tijdsbestek? Lees de 100+ recencies op Google van ouders die jou voor waren of maak een vrijblijvende belafspraak.

Bijles Duits - Praktijk Meester Andreas

Duits kan voor sommige leerlingen een lastig vak zijn. Dit komt omdat Duits een complexe grammaticale structuur heeft. Denk daarbij aan geslachten, naamvallen en werkwoordsvervoegingen. Er moeten een hoop woorden gestampt worden en er moet ook nog aan de spreek- en schrijfvaardigheid worden geoefend. Dit alles kost tijd, en als het niet meteen lukt kan dit frustrerend zijn. Met de bijles Duits bij praktijk Meester Andreas leren we de leerling o.a. ezelsbruggetjes aan en goede leerstrategieën zodat er binnen een korte tijd hogere cijfers worden gehaald.

 

Aanmelding bijles Duits
  1. Klik op 'belafspraak maken' of vul het contactformulier in
  2. Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met je op om te bespreken waar de behoefte ligt
  3. Samen bepalen we welke begeleider het best bij jouw kind past en wanneer de begeleiding plaatsvindt
  4. De bijles kan beginnen. Meestal dezelfde week nog!

 

Werkwijze bijles Duits

Wij raden aan om 1 uur per week bijles Duits te volgen. Dit doen we op een vaste dag en tijd in de week. De begeleiding vindt plaats bij praktijk Meester Andreas, in Broek op Langedijk. Dit is in de buurt van Alkmaar en Heerhugowaard. Maar, het kan ook online of aan huis.

Tijdens de Duits bijles kun je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de stof die je moeilijk vindt. Omdat de lessen één-op-één worden gegeven hebben wij alle tijd en aandacht. Daarna is het inoefenen geblazen. Want alleen dan haal je goede cijfers. Na de les wordt het logboek ingevuld, hier heb jij als ouder toegang tot. Hierin staat hoe de les ging en welke tips de begeleider heeft gegeven.

Heb je zelf te weinig tijd, levert het thuis spanning op of is het gewoonweg te lang geleden om te helpen met Duits? Overweeg dan bijles van Praktijk Meester Andreas. Klik hier om een vrijblijvende belafspraak te maken.

 

Tarieven bij 10 lessen Duits
Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student: €43,- per les
Havo 4/5 en vwo 4/5/6  of examentraining door student: €48,- per les
Alle niveaus en klassen door bevoegd docent: vanaf €57,- per les
* + €3,- per les bij afname van 5 lessen  

 

Mijn kind heeft bijles Duits nodig
Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17