Meer dan bijles rekenen - basisschool

Als voor een leerling van de basisschool herhaling van de rekenen voldoende is, kan er gekozen worden voor bijles rekenen. Wanneer de leerproblemen hardnekkiger zijn, is remedial teaching rekenen een passendere uitkomst. 

 

Bijles rekenen, Alkmaar en omgeving

Bijles rekenen
Wij bieden meer dan bijles rekenen, omdat bijles niet verder gaat dan het herhalen van de lesstof op school. Dit geeft niet altijd het gewenste resultaat.

Remedial teaching rekenen
Bij remedial teaching rekenen starten we met een rekenonderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar een leerling op vastloopt, en waarom. We maken een analyse en een handelingsplan om pragmatisch de hiaten weg te werken. De lessen worden afgestemd op de behoeften van de leerling. Ze krijgen elke week leerspellen mee, om datgene wat er geleerd is te borgen. De week daarop kun je weer een nieuwe stap maken in het leerproces.

Praktijk Meester Andreas
Naast rekenen bieden wij ondersteuning op het gebied van spelling, technisch lezen en begrijpend lezen voor basisscholieren. Voor middelbare scholieren bieden bij bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining

Onze praktijk is gevestigd in Broek op Langedijk, dit ligt in de buurt van Alkmaar, Bergen, Heiloo, Heerhugowaard en Sint-Pancras.

Remedial teaching rekenen
Meer info over bijles rekenen / remedial teaching?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17