Regio Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar

Wij bieden bijles aan huis in onze regio. Dit doen we voor leerlingen van de basisschool en middelbare school.

Bijles aan huis, online of in de praktijk?

Zoek je bijles aan huis, in de regio Alkmaar, Heerhugowaard of Langedijk? De begeleiders van Praktijk Meester Andreas helpen leerlingen van de basis- en middelbare school het beste uit zichzelf te halen. Onze ervaring is dat bijles aan huis en online wat minder effectief is. Onze voorkeur gaat dan ook sterk uit naar lesgeven in onze praktijk. Hier hebben wij alle materialen tot onze beschikking. Daarbij hangt er in onze praktijk een rustige, veilige werksfeer. Toch liever bijles aan huis, of via Skype of Teams? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Maak daarvoor gratis en vrijblijvend een belafspraak.

Middelbare school

Voor leerlingen van de middelbare school bieden wij bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan voor de vakken: rekenen, wiskunde A/B/C/D, natuurkunde, scheikunde, aardrijkskunde, economie, maatschappij, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Latijn, Grieks, Spaans, biologie en geschiedenis.

Basisschool

Voor leerlingen van de basisschool bieden wij remedial teaching aan voor de vakken: spelling, rekenen, technisch lezen of begrijpend lezen. We begeleiden ook bij dyscalculie, dyslexie en ADHD. Ook bieden we Cito-, NIO- of IEP-training.

Wij bieden trainingen zoals: Ik leer leren, Alle Teksten de Baas, Cito-training en psychomotoriek.

 

 

 

Meer info over bijles aan huis?

Neem contact op of vraag een vrijblijvend gesprek aan

06 40 42 29 17