Woordbeeldtraining

Woordbeeldtraining in het kort


Woordbeeldtrainer, voor kinderen van groep 3 t/m 8 die moeite hebben met spelling en/of lezen. Denk daarbij aan fouten bij de lange en korte klank, de d en b omdraaien en moeite hebben met tweetekenklanken (iu schrijven i.pv. ui). Kinderen met dyslexie zijn erg gebaat bij deze methode.

De aanpak is wezenlijk anders is dan de standaard spellingsmethode, we maken gebruik van multisensorieel leren: doordat we verschillende leerstijlen inzetten, is het voor elk type leerling te gebruiken. Daarbij leer je spellen niet met spellingsregels, maar met woordbeelden, het wordt ingezet als niks anders lijkt te werken. De wetenschappelijk onderbouwde methode zorgt voor een stevig fundament, waarop elke methode door kan bouwen.

Werkwijze


  1. Eenmalig Spellingonderzoek*
  2. Wekelijkse sessie in de praktijk (50 minuten)
  3. 4 dagen een kwartier thuis oefenen

*Niet verplicht, maar we raden dit sterk aan.

Wij werken met een beveiligd logboek via Googledrive. Je krijgt toegang zodat je deze 24/7 kunt inzien. Hier kun je o.a. de oefeningen & het huiswerk vinden, maar ook de handelingsplannen, bevindingen en progressie worden hier wekelijks in verwerkt.


Tarieven


  • Wekelijkse ondersteuningssessie in de praktijk (50 minuten) € 82,50 per sessie

Het traject duurt 10 weken, je mag hierna een duidelijke progressie verwachten. Dit is incl. al het materiaal en de software waar je thuis mee mag oefenen.

Liever bijles voor € 41,- per sessie? Dat kan ook. Klik dan hier voor meer informatie.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?