Hoi, ik ben Roos de Zeeuw en ik ben afgestudeerd als docent basisonderwijs aan de i-PABO in Alkmaar. Ondanks mijn jeugdige leeftijd heb ik veel banen gehad waarin ik steeds meer verantwoordelijkheid heb gekregen. Naast mijn studie was ik teamleider bij Albert Heijn in Heiloo en mocht ik bij ijssalon Di Fiorentina meedenken over de verschillende acties die we hielden om nog positiever in het nieuws te komen.

Tijdens de eerste jaren van mijn studie heb ik aan verschillende kinderen succesvol bijles gegeven. Verder heb ik bij de plaatselijke voetbalvereniging de meiden getraind. Afgelopen jaren heb ik in alle groepen stage mogen lopen. Hier heb ik kunnen ontdekken met welke methodes er wordt gewerkt, welke materialen er worden gebruikt en wat de laatste trends zijn op het gebied van onderwijs.

Ik werk enkele jaren onder de supervisie van Andréas en Raymond bij praktijk Meester Andreas. Ik krijg veel voldoening als ik kinderen een stapje kan laten maken en ik ben zeer gemotiveerd om de studenten een duwtje in de juiste richting te geven. Samen gaan we ervoor!

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?