Marie-Fleur

Ik ben Marie-Fleur Huizenga, getrouwd met Mark en moeder van twee lieve dochters. Wij wonen in de Vroonermeer. Met veel plezier ben ik al ruim 15 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. De laatste jaren werk ik met name met kinderen uit de bovenbouw.

Ik merkte al snel dat kinderen die vast- of ergens tegenaan liepen mij raakten. Ik vind het leuk en interessant om te ontleden waar dat vastlopen vandaan komt. Hoe graag ik ook lesgeef, bij het begeleiden van deze kinderen ligt mijn hart.

Geen enkel kind is hetzelfde en leert hetzelfde. Ieder kind heeft zijn of haar eigen niveaus en mogelijkheden. Ik ga samen met het kind op zoek naar de mogelijkheden en leerwijze die bij hem of haar passen.

Zowel in de klas, als bij de individuele begeleiding, viel het mij op dat er veel kinderen zijn die om diverse redenen niet de resultaten laten zien die je wel van ze zou mogen verwachten. De ‘het-zit-er-wel-in-maar-het-komt-er-niet-uit-kinderen.’ Ik heb gemerkt dat met 1:1 begeleiding je veel kan bereiken. Het is geweldig om de tijd te hebben om rustig met kinderen te kunnen werken en te zorgen dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en de lesstof beter gaan begrijpen. Er achter te komen hoe ik ieder kind kan vooruit helpen en motiveren, dat is het allerleukste aan dit vak.

Dankzij mooie cursussen, trainingen en eigen ervaringen en, niet in de laatste plaats de kinderen zelf, heb ik mij gespecialiseerd in leerstijlen, manieren en voorwaarden om wél tot leren te komen. Ik kijk naar kwaliteiten en capaciteiten van het kind als individu. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van de doorlopende leerlijn en heb ik ruime ervaring als leerkracht in het basisonderwijs.

 

Je herkent mij aan mijn enthousiasme, openheid, humor, geduld, oprechtheid, sportiviteit en mijn doorzettingsvermogen. Daarnaast ben ik sociaal en laagdrempelig. Als ik iemand weer in de juiste flow krijg, volgt de rest vanzelf! Kinderen zien groeien in hetgeen zij lastig vinden, geeft mij energie. Dat ik hier aan kan bijdrage vind ik geweldig!

Ik ben blij dat ik mijn plek heb gevonden bij Meester Andreas en kan samenwerken met zeer professionele collega’s. Ik vind de dynamische sfeer heel leuk en ik word enthousiast van alle unieke kinderen die wij bij Meester Andreas mogen begeleiden.

 

 

 

 

 

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?