Koen

Hoi, mijn naam is Koen en ik woon in Sint-Pancras. In het dagelijks leven werk ik als officier voor de luchtmacht. Hiervoor heb ik op het Jan Arentsz in Alkmaar mijn VWO gehaald. Daarna heb ik wis-, natuur- & sterrenkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn focus ligt vooral op de bètavakken. Al op de middelbare school vond ik de passie voor het geven van bijles. Daar heb ik in de uren na school geholpen bij de studiebegeleidingsklas. Je merkt hoe zeer individuele begeleiding bij kinderen de resultaten positief beïnvloedt. En dat is waar ik kracht en energie uit put.

Ik werk op de zaterdag als bijlesdocent bij Meester Andreas. Ik kan niet op andere dagen omdat ik 40 uur per week werk in Breda en daar doordeweeks ook woon. Toch hoop ik nog lang door te kunnen gaan met het geven van bijles. Ik zie het als een hobby.

Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien dat individuele begeleiding werkt. Een duwtje in de goede richting, dat is ook precies waar het om draait. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om zo lang en goed mogelijk dat duwtje te bieden.

 

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?