Josse

Ik geloof dat kinderen in deze tijd andere behoeften hebben dan vroeger. Ik gaf les over zaken die de
kinderen niet interesseerden. Ik stopte. Daarom wil ik mij nu alleen nog richten op het onderwijs dat bij mijn visie aansluit, zodat jij en ik kunnen werken aan een prachtig nu en een nog betere toekomst. Ikzelf weet hoe het is om burn-out door het leven te gaan en leerde pas als dertiger te luisteren naar mijn gevoel. Dit mogen kinderen ook leren. En waarom wachten? Leren voelen mag een vak zijn dat iedere dag wordt aangeboden.

Het liefst werk ik met het jonge kind. De blik waarmee zij de wereld aanschouwen is aanstekelijk en inspirerend. Ik werk voor scholen die de levenshouding van het kind centraal stellen en geloof dat kinderen zelf de wegen kunnen bewandelen. Ik vertrouw op hun innerlijke kracht en sta naast het kind in plaats van er boven.

Ik ben hooggevoelig, onzeker, enthousiast en open, dagelijks leer ik van mijn eigen fouten, gezin en het leven. Om mijn gevoel een plek en een podium te geven schrijf ik verhalen op mijn blog www.willemmeester.nl. Het zijn pogingen om het leven te begrijpen, vaak snap ik er weinig van.
Ik ben Josse Beudeker, 34 jaar, gelukkig getrouwd en woon met mijn vrouw en 2 prachtige dochters in Schagen.

Ik hecht veel waarde aan samenwerking en geef aandacht aan het maken van fouten. Wees jezelf, dan ben je de mooiste jij die bestaat. Kinderen mogen met plezier ontwikkelen en ik draag daar graag aan bij.

Ik ben een geduldige LB leerkracht gericht op het sociaal emotionele domein en ben bevoegd om gym- en yogales te geven. In de toekomst wil ik graag het onderwijs verlichten. Naast beweging, cognitieve vaardigheden, sociaal emotioneel gedrag en gevoel geef ik ook aandacht aan gezonde leefgewoonten. Zodat kinderen op langere termijn tevreden zijn. Tevreden met zichzelf, met de omgeving en met elkaar.