Jelena

Ik ben Jelena van der Laan en ik woon samen met mijn partner Jurgen en onze twee zoontjes in Schagen. Ik geniet enorm van onze tijd als gezin en daarnaast heb ik er mijn missie van gemaakt om anderen te helpen als coach. Door mijn betrokkenheid en mijn positieve, open houding creëer ik snel een vertrouwensband, waardoor het makkelijker is om mensen te kunnen helpen.

Ik ben begonnen in het basisonderwijs, waar ik zes jaar werkzaam ben geweest als bovenbouw leerkracht en ICT-Coördinator. In het onderwijs ontdekte ik al snel dat mijn passie ligt bij de
sociaal- emotionele ontwikkeling van mijn leerlingen. Voor mij is het enorm belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten en met plezier naar school toe gaan. Vanuit mijn visie is dit ook een voorwaarde om te kunnen leren en jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Om mezelf nog meer te verdiepen in het sociale welzijn ben ik gaan werken als sociale vaardigheidstrainer, waarbij ik kinderen individueel kon coachen naar een sterkere weerbaarheid en naar een positief zelfbeeld. Daarna ben ik mezelf gaan verbreden, zodat ik ervaring op kon doen in het coachen en begeleiden van verschillende doelgroepen, waaronder ook jongeren en volwassenen.

Ik kijk er erg naar uit om, naast mijn werk als vitaliteitscoach, ook weer met kinderen aan de slag te kunnen gaan.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?