Daniek

Hoi, ik ben Daniek ten Hoeve en ik kom uit Heerhugowaard. Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor mijn vwo aan het Han Fortmann College en aankomend schooljaar ga ik beginnen aan de bachelor diergeneeskunde aan Universiteit Utrecht.

Doordat ik recent mijn diploma heb behaald weet ik nog heel goed hoe de middelbare school in elkaar zit en op welke manieren een leerling tot de beste resultaten kan komen. Tijdens mijn schooltijd heb ik medestudenten geholpen, en daarnaast natuurlijk ook zelf mijn best gedaan voor goede resultaten, en met succes; ik ben geslaagd met mooie cijfers waaronder een 9 gemiddeld voor wiskunde B.

Ik heb mijn vwo tweetalig afgerond, wat inhoudt dat ik in de eerste drie jaar -met uitzondering van een paar vakken- al mijn vakken compleet in het Engels heb gekregen. Daarnaast heb ik in mijn vierde jaar mijn Cambridge Advanced diploma behaald, en in mijn zesde jaar ook mijn IB diploma.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis over te dragen aan andere mensen; ik heb ook een aantal jaren met plezier een basketbaljeugdteam getraind en gecoacht. Ik vind ook zeker mijn voldoening in het helpen met leerstof, zodat de leerlingen ook hun schooltijd op een goede en leuke manier doorkomen!

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?