Cindy Ceulen

Mijn naam is Cindy Ceulen. Ik woon samen met mijn vriend en onze vier kinderen in Heerhugowaard. Ik werk ruim 17 jaar in het basisonderwijs. Hier heb ik aan alle groepen lesgegeven waarbij ik de meeste ervaring heb ik opgedaan in de bovenbouw.  Ook ben ik ruim 20 jaar actief bij diverse gymnastiekverenigingen waarbij ik gym, turn- en trampolinelessen heb verzorgd in de leeftijd van 2 tot 20 jaar.

Op de school waar ik werk begeleid ik ook kleine groepjes leerlingen uit de bovenbouw die moeite hebben met bepaalde delen van de lesstof. De kinderen een stapje vooruit helpen in hun ontwikkeling doe ik met heel veel plezier.

Met individuele begeleiding kun je écht sprongetjes vooruit in de ontwikkeling maken. Eerst kijken wat er lastig is voor de leerling en dan daarmee aan de slag. Het kind kan tijdens de individuele begeleiding in een eigen tempo werken en uitleg op maat krijgen. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat de leerling meer zelfvertrouwen krijgt en de lesstof beter gaat begrijpen. Door zich te ontwikkelen en inhaalsprongetjes te maken kan de leerling vervolgens makkelijker meekomen met het tempo van de klas.

Graag zet ik ook beweegoefeningen in tijdens deze begeleiding. Naast plezier dat dit geeft tijdens het leren, ben ik ervan overtuigd dat bewegend leren zeer helpend is om lesstof eigen te maken. Daarnaast is het prachtig om te zien dat kinderen trots op zichzelf zijn wanneer het hen lukt een stapje verder te komen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?