mbo/hbo

Nadat ik twee keer gezakt was voor mijn scriptie heb ik de hulp ingeschakeld van meester Andreas. Hij heeft mij geholpen met de spelling en zinsopbouw met als resultaat drie keer is scheepsrecht: geslaagd!! Ik deed de opleiding Communicatie op hbo-niveau. Groetjes, Jolien van der Poel.

Hbo 4 - Jolien

Hbo 4 - Jolien

Andréas is iemand die je vanaf het begin de juiste vragen stelt waardoor je de tijd volledig kunt benutten. Daarnaast heeft hij handige formulieren en tips, die je gelijk kunt toepassen voor werk/school. Zijn uitleg is duidelijk. Uiteindelijk ga je oefeningen maken en zorgt hij ervoor dat je daarna je antwoorden moet onderbouwen. Dit zorgt ervoor dat je de theorie sneller oppakt en kan toepassen.

Post hbo - Stefan

Enige tijd geleden heeft Andreas mij geholpen met mijn scriptie voor de opleiding HBO Pedagogiek. Hij heeft de scriptie nagekeken op grammatica, zinsopbouw en het correct Nederlands. Uiteindelijk ben ik met een 9 voor mijn scriptie afgestudeerd. Andreas heeft mij dus ontzettend geholpen en ik kan hem aanbevelen voor hulp met een afstudeerproject of scriptie!

Hbo 4 - Mayke

Hbo 4 - Mayke

Na het nakijken van mijn scriptie op spelling en zinsopbouw heb ik mede dankzij Andreas een 7,5 gehaald! Nogmaals bedankt!

Hbo 4 - Emma

Hbo 4 - Emma

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Chat openen
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?