Connect & RALFI

Connect & RALFI in het kort

Deze methode behandelt per AVI-niveau de leesmoeilijkheden op woord-, zins- en tekstniveau. Een voorbeeld zijn de analogierijtjes, waarbij de nieuwe leesmoeilijkheid in kleur is afgedrukt. Een volgende kaart oefent de nieuwe leesmoeilijkheid dan samen met eerder aan bod gekomen leesmoeilijkheden. Zo worden nieuwe leesmoeilijkheden geautomatiseerd. Je oefent ook het vloeiend (met nadruk voor intonatie) en op tempo lezen van teksten. RALFI staat voor Repeated Assisted Level Feedback Interaction.

Werkwijze

  1. Wekelijkste ondersteuningssessie in de praktijk (60 minuten)
  2. Thuis oefenen (5 dagen, 5 á 10 minuten)

Wij werken met een beveiligd logboek via Googledrive. Je krijgt toegang zodat je deze 24/7 kunt inzien. Hier kun je o.a. de oefeningen & het huiswerk vinden, maar ook de handelingsplannen, bevindingen en progressie worden hier wekelijks in verwerkt.


Tarieven

  • Eenmalig DMT en AVI-onderzoek*
  • Wekelijkste ondersteuningssessie in de praktijk (60 minuten)

€ 67,- per uur

* Dit bestaat uit intake, 60 minuten onderzoek met kind en 60 minuten voor het analyseren van het onderzoek en het opstellen van een handelingsplan. Dit is alleen nodig als school deze informatie nog niet heeft. Met deze informatie werken we gericht om de hiaten op te vullen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?