Supervisie schoolcarrière

Het doel van supervisie


Het onderwijssysteem verandert, klassen worden groter, niveaus lopen uiteen, kinderen met gedragsproblemen bijven langer op de reguliere basisscholen en ga zo verder. Hierdoor kan het zijn dat niet elk kind de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft.

Daarbij krijg je als ouders vaak te horen dat het prima gaat op school. Bij het definitieve advies wat betreft het niveau voor de middelbare school komt de aap pas uit de mouw, te laat.

Hier komen wij in beeld. Wij zorgen ervoor dat hij/zij de school goed doorloopt. Op tijd ingrijpen en ondersteunen, that’s the key. Dit komt de motivatie en ontwikkeling ten goede.

Prijs op aanvraag.

Werkwijze


 • We houden een intakegesprek. Daaruit moet blijken wat de doelen en de uitstroomverwachtingen zijn van ouders.
 • We bestuderen elk schoolrapport, daaruit maken wij een rapportage. Mochten er vragen zijn van onze kant, dan worden deze meegegeven aan de ouders voor de oudergesprekken.
 • Mocht een leerling lager scoren dan verwacht, dan gaan wij op zoek naar de oorzaak door bijv.  te toetsen te analyseren en bieden wij extra oefenmateriaal aan om thuis te gebruiken. Mocht dit niet voldoende zijn, dan bieden wij een keer per week privéles aan in onze praktijk, of aan huis. 
 • Alles wordt bijgehouden in Google Drive, de logboeken kunt u 24/7 inzien. 

Waarom wij?


 • Wij zijn een praktijk met specialisten op alle vlakken. Welk ‘probleem’ zich ook voordoet, wij bieden de adequate hulp. Voorbeeld: Wij ontdekken dat er mogelijk sprake is van dyslexie, wij zetten direct de gepaste hulp in. Mochten we een ‘probleem’ hebben ontdekt en kunnen wij hier niet voldoende bij helpen, dan verwijzen wij u door naar een specialist die dat wel kan.
 • De verantwoordelijkheid ligt bij ons. Wij nemen werk uit handen en zorgen dat uw kind de best mogelijke hulp krijgt. 
 • Bent u niet tevreden? U kunt te allen tijde stoppen met de begeleiding. 

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


  Chat openen
  Kan ik je helpen?
  Hoi, kan ik je ergens mee helpen?