Middelbare school

Bijles & huiswerkbegeleiding


Hier wordt gebruik gemaakt van reguliere boeken en aanvullend materiaal. We kijken naar waar het kind op dit moment is op school en haken daarop aan. Als we kiezen voor pre-teaching (vooruitkijken naar de stof), dan is het handig om de boeken van school mee te nemen.

De vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Biologie, geschiedenis bieden we op alle niveaus aan. De resterende vakken op onderbouw niveau.

Examentraining


Goed voorbereid je eindexamens ingaan? Dat kan met de eindexamentrainingen bij Meester Andreas. We maken samen oefenexamens, kijken waar de hiaten liggen en pakken die aan. Aan het eind van de training weet je wat je te wachten staat en ga je met meer zelfvertrouwen je eindexamens in.


Onze zoon van bijna 16 heeft sinds dit jaar moeite met wiskunde. Wij hebben hem zelf altijd geholpen maar dit bleek niet meer voldoende, pas tegen het einde van dit schooljaar (eigenlijk wat te laat) op zoek naar bijles omdat Bas zou blijven zitten. Via Facebook hij meester Andreas terecht gekomen bij ons in het dorp; ze hadden direct een klik! Hij weet feilloos hoe hij met pubers om moet gaan en spreekt hun ‘taal’. Hij legde alles geduldig en helder uit, op een totaal andere manier dan op school, waardoor het kwartje viel. Bas heeft z’n wiskunde opgetrokken van een 4,9 naar een 5,6 en gaat nu dus over! We trekken volgend jaar zeker eerder aan de bel bij meester Andreas; Bas en wij zijn enorm tevreden.

Bas Vmbo-KB 3

Bas Vmbo-KB 3

Klik hier voor meer recensies.


Procedure


Intakegesprek

Gewoonlijk beginnen we met een gratis en vrijblijvend intakegesprek met u en uw kind. Dit doen we in de praktijk, maar het kan ook telefonisch. Als het veilig en vertrouwd voelt, kunnen we de uren plannen.

Tijdens de les

We gaan aan het werk met de onderdelen die uw kind moeilijk vindt. Als er een toets/examen aankomt, kunnen we heel gericht oefenen. Als het nodig is, geven we aan het einde van de les coaching op het gebied van plannen.

Na de les

In de meeste gevallen geven we tips en/of huiswerk mee, gericht op het behalen van de vooraf bepaalde doelstellingen. Na de les typen we een logboek, hier staat alles in wat we behandeld hebben. Je krijgt na de eerste les toegang tot dit logboek, via Google drive. Zo heb je altijd en overal inzicht.

Tarieven


Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student:

 • 5 lessen: € 44,- per les
 • 10 lessen: € 41,- per les

Havo 4/5 en vwo 4/5/6 door student:

 • 5 lessen: € 49,- per les
 • 10 lessen: € 46,- per les

Examentraining door student:

 • 5 trainingen: € 48,- per training
 • 10 trainingen € 45,- per training

Alle niveaus en klassen door ervaren docent:

5 lessen: € 72,- per les
10 lessen: € 69,- per les

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


  Chat openen
  Kan ik je helpen?
  Hoi, kan ik je ergens mee helpen?