Hbo bijles

Voor studenten van het hbo bieden wij het volgende aan:

Hbo lessen

  • 5 lessen: 72,- per uur/les
  • 10 lessen/uren: 67,- per uur/les

Tip: lees hier enkele ervaringen van studenten die je voor waren.


Andréas is iemand die je vanaf het begin de juiste vragen stelt waardoor je de tijd volledig kunt benutten. Daarnaast heeft hij handige formulieren en tips, die je gelijk kunt toepassen voor werk/school. Zijn uitleg is duidelijk. Uiteindelijk ga je oefeningen maken en zorgt hij ervoor dat je daarna je antwoorden moet onderbouwen. Dit zorgt ervoor dat je de theorie sneller oppakt en kan toepassen.

Post hbo - Stefan


Waarom scriptiebegeleding?

Een scriptie schrijven is niet makkelijk. Je moet o.a. een probleemanalyse maken, onderzoeksvragen bedenken en een onderzoeksplan maken. Daarbij moet het een kloppend geheel zijn, zonder spel- en grammaticafouten. Laat je daarom ondersteunen door een ervaringsdeskundige en verhoog je kans op slagen.

Klik hier voor meer informatie over de scriptiebegeleiding.

Waarom hulp bij de instaptoetsen?

Met de instaptoetsen voor hbo- en pabo- studenten kijken de docenten of je voldoet aan de landelijke norm. Je maakt de toetsen bij aanvang van de opleiding. Als je de toetsen niet haalt, krijg je nog een aantal herkansingen. Voor het behalen van de propedeuse, moet je beide toetsen halen. Als dit niet het geval is, volgt er een bindend studieadvies vanuit de opleiding.

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.